Sunday, January 18, 2009

Privacy!

Salam...

aku akan private kan blog aku nih..

to those yang rasa-rasa macam berminat pls email me..
aku dah bosan dah!
I cant voice out anything
it's my blog so aku punya suka la kannnnnn
Aku cuma nak luahkan apa yg aku rasa..
u dont like it.. you leave me alone!

ok guys...ni email aku.. kalo berminat sila email aku srm.ptm@mod.gov.my @ sitirahayu75@gmail.com


aku malas nak sesakkan otak aku.. sebab aku akan happykan diri aku... yeeeeeehaaaaaaa!!!!

17 comments:

  1. ayu, add aku tau..

    achikseli77@gmail.com

    ReplyDelete
  2. add kita jgk ye.bosan dgn org yg tak reti nak hormat hak org lain kan!

    hafiyya@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. ??????????????????????????????????

    ReplyDelete
  4. x dpt la koy nak melawat awok lg..... gona ke pulok ....ekkk.... kirim salam kat fizi....

    ReplyDelete
  5. ayuuuuu... jangan lupa sas tauuuu... nak gakkkk...

    ReplyDelete
  6. hi,can we exchnage our banner,if u done have banner i still can post yur link,please let me know after it done.my blog about my addicted making wire jewelry.thank

    http://www.riqzmiecreation.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. ayu.. jgn lupa kat aku juga yeee.. amiranatasya@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. kak ayu,jgn lupa invite eira k!kak ayu ade kan email eira?erazridiana@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  9. ayu,

    add ummi jugak

    ummibatrisya@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. helo,nice blog walking,Erm nak jemput tuan rumah ke knduri blog sye ni di http://chipmunk18.blogspot.com ,n jgn lupe linkkn blog ni yer,ok thnks n bye

    ReplyDelete
  11. ayu..semoga ayah kau cepat sembuh..insyaallah.

    ReplyDelete
  12. benda la lu mak cik, mcm2 hal

    ReplyDelete
  13. salam ceria..singgah promote sat. ada tudung baru dgn harga menarik.. marilah....

    ReplyDelete
  14. aduh..nak private pulak..apa dah jadi.. macam ni selitkan saya jugak.. dah lama tak masuk sini masuk2 je entry nak privatekan blog.. anyway..harap semua ok je ye..

    ReplyDelete